Når jeg ytre mig på nettet eller i det offentlige rum. Så vil jeg helst høres og ikke irettesættes bagefter. Min opgave er så at finde noget som enten er så ligegyldigt, at ingen gider kommentere. Eller også skal jeg lægge mg i selen og skrive noget med spræl i. Så jeg vælger som oftest at skrive om at leve i nuet, være mod andre, som jeg ønsker at de er mod mig. Samt være så rummelig, jeg kan være.
Jeg har bare på det seneste haft lidt svært ved at finde energien og gå-på modet til at være sådan. Jeg har haft en vis tendens til at give andre skylden for alt det der er sket, indenfor det sidste år.
Hvorfor giver jeg andre skylden for, at jeg ikke lige fungere, som jeg plejer. Jeg tror sikkert på, at flytter jeg fokus fra mig, over på en anden. Så går det der ikke fungere, helt sikkert væk…… men nej.
Jeg bliver nogen gange ramt at venners gode forslag og overbærenhed. Der findes ikke noget værre end det!!!
For som oftest har de ret. Jeg har selv bragt mig i den har situation og så ville det være på sin plads, at jeg selv trak mig ud igen.

Kan jeg nu ikke længere få lov til at vrisse ud imellem tænderne og knytte mine næver faretruende. Imens jeg brokker mig:

Mig: Jeg har ikke noget arbejde!
Interesseret svar: Hvad vil du gerne lave da?

Mig: Jeg ser ikke mine venner!
Fornuftigt svar: Hvad ville der ske, hvis du ringede til dem?

Mig: Jeg er skidt til pas og uoplagt!
Empatisk svar: Hvor meget bevæger du dig for tiden?

Mig: Politikerne siger en masse vrøvl!
Overbærende svar: Hvem siger at du ikke må lytte til noget andet?

Mig: De rige har mange flere penge end mig!
Flytte fokus svar: Hvad er det du gerne vil her i livet?

Pyyhh, det er svært at være godt gammeldags sur over, at der ikke er noget at være sur over. Jeg kan godt give andre skylden, men det hjælper ikke noget. Den ender altid hos mig igen.

Så i morges lavede jeg lidt om på mit mønster og gik en tur, frem for at kigge efter motionsmaskiner på nettet. Det var koldt og imens jeg gik, svedte jeg og blev klam på ryggen. Men jeg hilste på personer jeg ikke kendte. Fik masser af frisk luft og ny energi. Jeg nåede faktisk op på 5,5 km.

Så bliver det en god dag alligevel.